Ingrediencie (1 porcia):

Dresing:

  • Kyslá smotana
  • Parmezán ( alebo iný tvrdý syr)
  • Cesnak (jeden stredný mesiačik)
  • Čerstvé bylinky – napr. pažitka, petržlen.vňať, mäta,…

Postup:

  1. Na obdĺžnik z alobalu (buď hrubší alebo dve vrstvy) položíme rôzne bylinky, maslo, a dva plátky umytého ošúpaneho citrónu. Osolenú a okorenenú umytú tresku položíme na bylinky, navrch dáme znova vrstvu byliniek, masla a citrónu.
  2. Zabalíme a dáme na gril – grilujeme cca 15-20 minút.
  3. Skoré zemiaky umyjeme, nešúpeme, len ich nakrájame na menšie kúsky, vložíme spolu s čerstvým rozmarínom , oliv. Olejom a soľou do grilovacej misky a grilujeme pokým nie sú zemiaky dostatočne mäkké.
  4. Dresing pripravíme tak, že zmiešame nastrúhaný parmezán ( alebo iný tvrdý syr), čerstvé bylinky podľa vlastného výber, najemno nastrúhaný cesnak, soľ, troška mletého čierneho korenia a kyslú smotanu.
  5. Podávame . Dobrú chuť.