24.4 C
Slovensko
pondelok, jún 26, 2017

Medvedí cesnak 5 krát inak s receptami

Medvedí cesnak môžete využiť na sto spôsobov. Dve veci však majte na pamäti: z medvedieho cesnaku zbierame iba mladé, zelené listy a na jeho...

Pečené bravčové karé plnené sušenými slivkami s omáčkou

Počet porcií 6, Čas prípravy (min.) 120 Ingrediencie: 1 vykostené stredne veľké bravčové karé 5 plátkov chudej, na tenko narezanej slaniny 3 PL medu 1 hrsť domácich sušených sliviek[ Soľ Mleté čierne...

MUSÍTE SI PREČÍTAŤ

Rizoto z divokej ryže s hokaidom, cuketou, patizónom a avokádom

Divoká ryža má typickú chuť, ktorá dokáže preraziť vôňu a arómu jemných surovín v ďalších zložkách pokrmu. V správne dochutenom pokrme má však svoje...

Marinovaný, nakladaný šalát z cukety a patizónu s cesnakom a čili

Počet porcií 6, Čas prípravy (hod.) 36, Ingrediencie: 2 kg mix cukina a žltý patizón ( nemusí byť, môže byť čisto cukinový) 3-4PL morskej soli 2dcl bieleho vínneho octu...

Ako sa stravuje veslár Lukáš Babač

  Medailónik: Rodák z Piešťan sa od dvanástich rokov začal venovať veslovaniu a prvým väčším úspechom bolo 4. miesto na majstrovstvách sveta v kategórii Juniorov v roku 2004, vďaka čomu...

SLEDUJTE NÁS

9,282FanúšikoviaPáči sa
10NasledovníciNasledovať
344NasledovníciNasledovať
119NasledovníciNasledovať

Rozhovory

Lukáš Babač: „Som rád, že sa to podarilo – je to prvý titul, ale...

  Ako si začínal, prečo si si vybral práve veslovanie? Ako dieťa som chodil na plávanie, tiež som sa chvíľu venoval karate a veslovanie som si vybral...

V Senci sa cez víkend stretnú vyznávači triatlonu. Zúčastniť sa môžeš aj ty

Je zaujímavé, že váš klub vlani preteky neorganizoval, pritom predchádzajúce roky boli pod vaším patronátom. Tentoraz ste sa opäť vrátili k organizácii podujatia. Akcia sa...

Športom k trvalej invalidite?

  Príčiny pretrénovania treba hľadať vo viacerých oblastiach športovej prípravy. Nejde len o nadmerný tréning, ale môže ísť aj o mimotréningové aktivity, ktoré dostávajú športovca...

FITNESS

Ako sa stravuje Yveta Kulajtová

Ing. Yveta Kulajtová, rok narodenia 1958. Vyštudovala Strojnícku fakultu STU v Bratislave, kde sa aj...

Djokovič: Lano z lepku ma ťahalo späť

Za skreče a kolapsy piskot publika „Všetko, čo som počul, bol rev v mojej hlave. Všetko, čo som...

Ako sa stravuje Samuel Piasecký

  Samuel Piasecký (31. október 1984) Slovenský reprezentant v športovej gymnastike. Medzi jeho doterajšie úspechy môžeme zaradiť účasť na...

Ako sa stravuje Katarína Janečková

Katarína Janečková (2. máj 1988) Viacnásobná majsterka Slovenska vo wakeboardingu 2011 a majsterka sveta vo wakeboardingu v kategórii...

Ako sa stravujú Vlado a Tina Zlatošovci

  Mali ste vždy jedálniček pod kontrolou? Aj keď sme manželia a v živote sme sa ozaj našli, v niektorých...

RECEPTY

Zeleninový tanier pre futbalistu

Počet porcií 4, Čas prípravy (min.) 45 Ingrediencie na loptičky a oblohu: 300 g guľatozrnnej ryže 1 morská riasa nori 50 g masla 250 g cherry paradajok 1 ľadový šalát šalátová uhorka zväzok pažítky 20...

NÁŠ TIP

Návrat do Mekky futbalu

Brazuca Lopta Brazuca je oficiálnou loptou majstrovstiev sveta vo futbale 2014. Slovo Brazuca vychádza zo slov Brazilian a Bazuca. Lopta je zošitá zo šiestich dielov,...