Štvorhodinový šéfkuchár nie je obyčajná kuchárka. Je to váš sprievodca svetom rýchleho učenia, v ktorom si sami vyberiete vlastné dobrodružstvo. S Timom v úlohe šéfkuchára prejdete školou varenia, v ktorej sa s každým receptom naučíte určitú zručnosť, ktorú následne využijete v ďalšom recepte. Množstvo tipov a trikov z vás urobí vládcu kuchyne, ale Ferriss, ako už má vo zvyku, sa neobmedzuje len na varenie doma. V časti o divočine si uloví večeru, vo vedeckej časti pochopí molekulárnu kuchyňu. Timothy to zase hackol, vďaka nemu je varenie cestou, ako byť bližšie životu a k šťastiu. Ferriss absolvoval neurovedy a východoázijskej štúdiá na Princetonskej univerzite. Teraz pôsobí predovšetkým ako investor internetových projektov, má podiel napr. v Twitteri či Evernote. Píše pre The New York Times, The Economist a The New Yorker.

Melvil Publishing, s.r.o.
Ludvíka Podéště 796/29, 602 00 Brno, Čr, tel: +420 731 507 486
web: www.melvil.cz
Cena: 36,35 €