Makové mlieko

Čas prípravy (hod.) 12-18

Ingrediencie:
300 ml domáceho maku[
2 x 900 ml vody
40 g sušených bio hrozienok (nesírených) pre zlepšenie chuti – nemusia byť

Postup prípravy:

Mak si namočíme na zhruba 12 až 18 hodín do studenej vody (900 ml). Tú potom zlejeme. Mak dáme do mixéru, prilejeme 900 ml čerstvej vody spolu s hrozienkami a mixujeme do biela (asi 10 minút). Potom mlieko so zvyškami maku precedíme cez plienku. Je naozaj vynikajúce.

TIP: Makové mlieko môžete pridať do ovsenej kaše alebo do koláčov namiesto klasického mlieka a taktiež si v ňom rozmixovať ovocie alebo piť ako klasické kakao. Všade tam, kam ide aj kravské mlieko.

Vladimír Minda
Vladimír Minda
Ahojte, volám sa Vlado (44), som tréner kickboxu, vášnivý športovec, milujúci otec, poslušný manžel, dobrý syn, rázny riaditeľ, vášnivý fanúšik a verný kamarát. Pre každého niekto iný, ale v prvom rade pozitívne mysliaci človiečik, ktorý sa snaží motivovať okolie k pohybu a športu. Pretože život je šport a šport je môj život.

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Ostaň v kontakte

Sleduj najlepšie cesty chudnutia, príbehy o úspechu a inšpiratívne rozhovory s najlepšími trénermi a špecialistami v odbore. Začnite meniť svoj život už dnes!

spot_img

Najčítanejšie

Odoberaj najnovšie články emailom

Máš záujem pravidelne sledovať a čítať naše články? Prihlás sa do newslateru a raz za 2 týždne ti pošleme sumár článkov z nášho športového blogu.

.

Mohlo by ťa zaujímať